Tryllekunstner til jeres Julefrokost

Uforglemmelig underholdning til julefrokost

Anders Lilleøre bruger trylleri, perception og psykologi til at manipulere med gæsternes tanker i et unikt show der både sætter lattermusklerne og de små grå på arbejde.

I skal være klar på et show der udfordre den gængse opfattelse af hvad der er muligt.

Kan man aflæse kropssprog i en sådan grad, at man kan afsløre folks tanker?

Er det muligt at plante tanker i folks hjerner uden at de selv opdager det?

Alt det, og meget mere, kombinerer Anders Lilleøre i et julefrokostshow der samler dine gæster, og leverer et show med både trylleri, comedy og psykologisk manipulation.

Du kan se det for dig…

Festen er godt i gang, i har spist hovedret, stemningen er god og hyggesnakken går muntert ved de forskellige borde. Der går nogle timer endnu inden festen rykkes fra de hvide duge og over på dansegulvet. Det er lige præcis i denne tid at et humoristisk og samlende indslag er guld værd!

Ofte vil man opleve at nogen til festen har forberedt en quiz eller en leg. Men i stedet for en quiz om arbejdsrelaterede emner, har arrangøren i år valgt at der skal ske noget andet. Det bliver klinket på glasset, og scenen bliver sat til, at alle i lokalet nu skal opleve et indslag af professionel karakter. Anders Lilleøre kommer ind på scenen, tager mikrofonen og inden for få minutter er gæsterne til festen tryllebundet, og fascineret af trylleri, afledning og de psykologiske mindgames, som Anders leverer på sin uhøjtidelige, humoristiske og charmerende facon.

Publikum bliver involveret, ikke to shows er ens og det er jer der er i fokus!

Showet er som udgangspunkt 35 minutter hvor i vil blive imponerede, mystificerede og underholdt.

Års erfaring i at give jer den bedste oplevelse

Anders Lilleøre har allerede mange år på bagen, og med en årelang erfaring og mere end 500 shows over hele landet, er han et sikkert bud på underholdning i særklasse.
– for både store og små virksomheder.

Så hvad end I skal holde den store samlede julefrokost med mere end hunderede ansatte eller om i er en lille virksomhed eller bare en enkel afdeling, så ved Anders præcis hvad der skal til for at give jer en magisk, underholdende og forglemmende oplevelse.

Afspil video

Med over 500 shows i bagagen, kan man godt forstå hvorfor anders er et oplagt valg hos nogle af landets største virksomheder!